Tijdens de shoot wordt U geholpen om het beste resutaat te behalen, als model, als koppel, als gezin, met de kids of dieren. Niet "doe eens iets", maar overleg aan de hand van Uw of mijn voorbeelden, zodat we net dat maken wat U in gedachten had. Een shoot is een productieproces: maken - checken - aanpassen - verbeteren - resultaat.
Na de shoot verder overleg voor afwerking van de keuze die U rustig thuis maakt. De genomen foto's hebt U de dag zelf al. Oor voor Uw wensen en opmerkingen wat betreft de nabewerking. Ieder heeft zo zijn persoonlijke gevoeligheden.
U krijgt volle aandacht, bij het afspreken, op de shoot en na de shoot. U bent geen nummertje in de rij, ik neem elke shoot heel persoonlijk.
Nabwerkingen zijn échte nabewerkingen, manueel, niet een filtertje over de foto en klaar. Het resultaat is flatterend maar naturel uitziend.
Professioneel gestart in 2006. Ruime ervaring op technisch gebied en vooral kennis hoe met mensen om te gaan ( 10tal jaar leidingevende daarvoor, diploma regentaat (handig voor omgang met kids) én nog maar eens : duizenden shoots ervaring)
Prijs / kwaliteit / kwantiteit verhouding ligt heel gunstig. U hebt heel wat voor Uw centjes.
De technische kwaliteit van de foto's is hoog, door topmateriaal (Broncolor, Canon 1DsIII, L lenzen) én kennis om dat te gebruiken. U bent altijd welkom voor een one on one workshop trouwens.
Een enorme spreiding in mogelijke afwerkingen, zowel qua kleur / contrasten als achtergronden en omgeving. The Sky Is The Limit ! De mogelijkheden geboden voor deze prijsklasse zijn ongezien.

Tot zover enkele van mijn pluspunten... tijd om die van U te tonen of uw wensen door te geven ?
Back to Top